ÇARŞAMBA'DA DARBE GİRİŞİMİNE TEPKİLER SÜRÜYOR

15 Temmuz günü yapılan darbe girişiminin ardından Çarşamba’da binlerce vatandaş darbe girişimine tepki göstermeyi sürdürüyor.

FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından Çarşamba'da demokrasi nöbeti devam ediyor. Türkiye’nin farklı şehirlerinde meydanlara toplanan halka, video konferansla seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Belediye Meydanı'ndan takip eden Çarşambalılar, slogan ve alkışlarla destek verdiler.

Dündar, “Meydanlarda Olmaya Devam Edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar meydanlarda olmaya devam edeceklerini açıklayan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Türkiye Cumhuriyeti demokrasiye ve cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet olarak ebediyete kadar varlığını sürdürecek. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur darbe girişimine karşı canlarını ortaya koyarak şahit düşen kahraman güvenlik güçlerimize ve demokrasiye bağlı yurtsever vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum." Şeklinde konuştu.