HUKUK FAKÜLTESİNİN YENİ DEKANI KEÇELİĞİL GÖREVE BAŞLADI

Ondokuzmayıs Üniversitesi Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanlığına getirilen Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil göreve başladı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir ve yardımcısı Hakan Canaltunay Ondokuzmayıs Üniversitesi Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanlığına getirilen Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BAŞKAN DÜNDAR VE MÜDÜR AYDEMİR’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

OMÜ Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde bulunan Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi’nde gerçekleşen ziyarete eski Dekan Prof. Dr. Mustafa Tiftik ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Yurtseven da katıldı. Dekan Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil’e hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Dündar, “Yaklaşık 900 öğrencisi bulunan ve bu yıl 4. mezuniyetini verecek olan hukuk fakültesi, İlçemizin yüksek öğrenimdeki en önemli değerlerindendir. Yeni dekanımız sayın Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil’e hayırlı olsun dileklerimi iletirken eski dekanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Tiftik hocamıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.