ÇARŞAMBA’DA YOLLAR YENİLENİYOR

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe de yapılan yol, kaldırım ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dündar, “Çalışmalar devam ediyor” dedi.

Çarşamba İlçesi’nde belediye tarafından yürütülen yol, kaldırım ve altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte çalışmaları inceledi.

YOL – KALDIRIM VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Belediyenin Orta Mahalle Uzun Çarşı Bölgesi’ndeki çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçedeki yol, kaldırım ve altyapı çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Başkan Dündar, “Çarşamba'nın en eski ticaret merkezi olan Uzun Çarşı'ya yapılan yol ve kaldırım çalışmalarımız sürüyor. Belediye binası çevresine yol ve kaldırım çalışmalarına başladık. Çarşamba genelinde eksik gördüğümüz ve yenilenmesi gerektiğine inandığımız yollarda çalışmalar yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Uzun Çarşı içerisinde dükkânları bulunan esnaflar, yenilenen yol ve kaldırımlardan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a teşekkür ettiler.

{gallery}yol{/gallery}