ÇARŞAMBA'DA YOLLAR YENİLENİYOR

Çarşamba Belediyesi yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çarşamba Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Çarşamba Sanayi Sitesi'nden başlayıp Kirazbucağı ve Beylerce mahallerini de içine alan 3 km’lik bölgede yaklaşık 10 gündür devam eden asfalt yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Belediye olarak mahalle, cadde ve sokak ayrımı yapmadan tüm halkımıza aynı kalitede, aynı özveriyle hizmet götürmeye çalışıyoruz. Çarşamba Sanayi Sitesinde bulunan eski yolu kaldırıp daha geniş bir yol yaptık. Bu çalışmayı Kirazbucağı ve Beylerce mahallerimizi de kapsayan 3 km’lik bir alana yaydık ve tüm yolları sıcak asfalt dökerek yeniledik. Beylerce ve Kirazbucağı mahalle sakinlerine hayırlı olsun” dedi.

Mahalle Sakinlerinden Başkan’a Teşekkür

Mahalle sakinleri adına muhtarlar, Çarşamba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilenen Çarşamba Sanayi Sitesi, Beylerce ve Kirazbucağı yollarının yapılmasında emeği geçen herkese özellikle de Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a teşekkür ettiklerini belirtti.

Çarşamba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından sürdürülen asfalt yenileme, yol bakım, onarım çalışmaları son hızla devam edecek. Çarşamba'da yapımı devam eden diğer yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ise şöyle;

-6 km’lik Yeşilköy Doğal Yaşam Parkı ve Merkez bağlantı yolu çalışması
-TOKİ- Değirmenbaşı Caddesi arası yol bakım ve yenileme çalışması
-Ağcagüney ve Gökçeçakmak malzemeli yol bakım çalışmaları
-Arımköseli, Oymalı, Acıklı, Akkuzulu ve Kürtün bölgelerini kapsayan asfaltlama çalışması
-Demircili Köyü yol iyileştirme çalışmaları
-Bezirgan Köyü beton yol çalışması
-Çarşamba Besi Bölgesi çevre düzenleme çalışmaları

BİLGİ EDİNME GORMU

Bilgi Edinme İletişim Formu

E-posta gönderimi. * ile işaretlenmiş tüm alanlar gereklidir.

İhaleler

Çarşamba Belediyesi İhaleleri

ARGE

Çarşamba Belediyesi AR-GE birimini faaliyete geçirdi

Çarşamba Belediyesi Avrupa Birliği(AB) fonlarına proje üreterek hibe fonlarından yararlanabilmek; Türkiye`nin ve Avrupa`nın gelişmiş şehirlerindeki uygulamaları takip ederek bu gelişmeleri Çarşamba’ya taşımak için belediyemiz bünyesinde AR-GE birimi oluşturuldu.

…………………….

Alt Kategoriler