Yükseltecekler

Yeni kullanıcı yöneticisi, sitenizde kullanıcıların nerelere erişebileceğini yönetmenizi sağlar. Joomla! 1.5 gibi olması için erişim gruplarına müdahale etmeyebilir ya da istediğiniz karmaşık yapıyı oluşturabilirsiniz. Erişim kontrolünün nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgiyi Joomla! Belgelendirme sitesinden öğrenebilirsiniz.

Joomla 1.5 ve 1.0'da içerik bölümler ve kategoriler mantığındaydı. 1.7'de bölümler yok, kategori içinde kategori oluşturabilir, bunları sınırsız sayı ve derinlikte istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Örnek veride iç içe kategori kullanımına dair epece örnek mevcuttur.

Tüm düzenler yeniden tasarlanarak erişilebilirlik ve esnekliği geliştirildi. 1.5 düzenlerini saklamak isterseniz, onları MilkyWay temasının html dizininde bulabilirsiniz. Size sadece temanızdaki istediğiniz düzenleri html dizinine kopyalamak kalıyor.

Sitenizin ve eklentilerinizin güncellemesi de yükleyici iyileştirmeleri sebebiyle her zamankinden daha kolay.

Daha fazlasını öğrenmek için Joomla! 1.5 siteyi Joomla! 1.6 kurulumuna taşımak yazısını okuyun.