Çarşamba Belediyesi

Fen İşleri ve İçme Suyu

PROJE AÇIKLAMASI

İlçemiz tüm mahalleleri ile birlikte, üç bölge olarak planlanarak etkin ve verimli bir hizmet dönemi hedefliyoruz. Bu amaçla Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir çalışma sistemi oluşturarak grup yolu, mahalle yolu ayrımı gözetmeksizin mahallelerimizdeki yol ihtiyaçlarımızı tamamıyla giderilecektir. Mahallelerimizde ihtiyaç olan yerlere yolcu durakları inşa edilecektir. Camilerimizin, okullarımızın ve mezarlıklarımızın çevre düzenlemeleri yapılacaktır. gerçekleştireceğiz. Mahallelerimizde ihtiyaç duyulan bölgelerde oyun parkları ve spor alanları oluşturulacaktır.

İçme suyu sorunu yaşayan hiçbir mahallemiz kalmayacaktır. Arıza ekiplerinin sayıları arttırılarak, arıza durumunda çözümünün en kısa sürede gerçekleştirilmesi sağlanacaktır