Çarşamba Belediyesi

Sporda Altyapıların Geliştirilmesi

PROJE AÇIKLAMASI

Sağlıklı nesillerin yetişmesi için spora yatırım yapılması iyi bir sosyal belediyeciliğin gereğidir. Tüm spor dallarının desteklenecek, özellikle mevcut spor dallarının yanında çocuk ve gençlerimizden gelen talepler doğrultusunda binicilik, atıcılık(trap), okçuluk, güreş, ragbi, kano gibi spor dallarına yönelik çalışmalar yapılacaktır. Hedefimiz güçlendirilecek spor altyapılarıyla yakın zamanda ilçemizi adından söz edilen spor şehri haline getirmektir. Oluşturulacak “sporcu destek fonu” ile kendisini alanında ispatlamış çocuklarımızın müsabakalara katılımı teşvik edilecektir. Alanında önemli spor adamlarının çocuklarımızla buluşması sağlanacak ve tecrübelerinden yararlanılacaktır.