
2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasına sayılı günler kala Çarşamba Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki okullarda ve okul çevrelerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince okul bahçeleri ve çevrelerinde temizlik, bakım ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirilirken, yeşil alanların bakımları da yapılıyor.
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okullarda gerekli hazırlıkların sürdürüldüğünü belirterek, “Çocuklarımızın eğitim gördüğü okullarımızın temiz, düzenli ve bakımlı olması bizim için önem taşıyor. Yeni dönem öncesinde ekiplerimizle okul bahçelerimizde ve çevrelerinde gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Başkan Dündar, 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı’nın öğrenciler, öğretmenler ve veliler başta olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.